Závesy do domácnosti

http://www.murarkacreations.com

Dlhé záclony a závesy dodajú každej domácnosti kúzlo, osobnosť a útulnosť.

Predtým ako sa vyberiete hľadať tie pravé pre vás, pozrite sa na čo by ste nemali zabudnúť:

Venujte dostatok času rozmýšľaniu tomu, aká farba a vzor sa vám hodí do danej izby.
Svojím objemom zaberú značnú časť vizuálneho priestoru, preto je dôležitý ich výber.

Rozhodnite sa pre také línie a obrysy, vďaka ktorým môžete regulovať teplotu v miestnosti ako aj množstvo svetla, ktoré cez závesy prenikne.
Viac izolačná podšívka pomáha v zime udržať váš príbytok teplejší a v lete chladnejší. Zatemnená podšívka je vhodná do spálne, pretože neprepúšťa svetlo.

Podstatný je výber materiálu. Bavlna je univerzálna, ľahko sa čistí. Zamat je luxusný a poskytuje súkromie. Na druhej strane môže byť trochu ťažší. Vlna je ťažká ale dostatočne silná aby udržala strapce a krajky.

Nešetrite na veľkosti, závesy majú pôsobiť veľkoryso. Zaužívaný rozmer je dvojnásobok šírky okna i keď budú len visieť. Samozrejme musia byť dostatočne dlhé, aby sa dotýkali podlahy. Ak sú kratšie, celkový vzhľad je rušivý.

Taktiež nesmiete zabudnúť na technické vybavenie. Závesné a záclonové tyče a nástavce musia byť v súlade s látkou. Ťažšie látky sa umiestnia na veľké a ozdobné tyče, zatiaľ čo ľahké látky na jemné tyče. Dbajte na to, aby sa pripojili o niečo v izbe.

V neposlednom rade je potrebné brať na vedomie nástavce. Dodajú ten správny dokončovací šmrnc. V konečnom dôsledku detaily sú rozhodujúce vo veľkých izbách.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.