Interiérové vodné dekorácie – umelecký zážitok

http://www.simplyfountains.com

Ticho tečúca voda v rôznych podobách, nachádzajúca sa v interiéri, pôsobí na ľudí upokojujúco, relaxačne a navodzuje príjemnú atmosféru.

Vodné stĺpy, steny, vodopády i fontánky, sú ozdobou domácností, kancelárií, barov, reštaurácií ale aj veľtrhov či hotelov. Pri sledovaní takejto vody sa vaša myseľ spomalí a odpočinie si. Určite ste sa s ňou už niekde stretli. Na trhu nájdete množstvo akýchkoľvek prevedení týchto vodných dekorácií, ktoré okrem zážitku, zabezpečia aj zvlhčenie vzduchu.

Svieže vysoké vodopády oživia každý interiér. Svojim moderným, elegantným, krásnym a štýlovým prevedením zaujmú nielen deti ale aj dospelých. Stekajúca voda pôsobí prirodzene a pre väčší dojem sa môže použiť svetelné podsvietenie. Ozdobiť sa dajú kamienkami, skalami aj kvetinami.

vodopad

http://www.simplyfountains.com

Zaujímavá vodná stena nemusí byť situovaná len pri stene. Pekne vynikne v ktorejkoľvek časti interiéru. Je však potrebné umiestniť ju blízko elektrickej zásuvky. Voda steká po paneli a celkový výzor dopĺňajú svetelné efekty základných farieb.

bublinkova_stena

http://www.primrose.co.uk

Hlavnou úlohou vodného stĺpu je skrášliť akúkoľvek miestnosť. Je to atraktívny prvok, ktorý je aj bezpečný, keďže neobsahuje ostré hrany. Vo vnútri tohto stĺpu plávajú bublinky obohatené o farebné osvetlenie, ktoré vám nedovolí len tak ľahko odtrhnúť oči. Pôdorys môže mať tvar štvorca, kruhu alebo polkruhu. Vybrať si môžete tiež rozličnú veľkosť a výšku valca.

Fontánky nemusia zdobiť len vašu záhradu. Pokojne ju použite ako vnútorný dekoračný prvok. Rozhodnúť sa môžete pre rozličné štýly, typy, materiály, veľkosti aj farby. Tieto fontánky vytvárajú lahodnú zvukovú kulisu, zvlhčia aj prečistia vzduch.

Perfektná estetická výzdoba, v podobe vodných dekorácií, vkusne a originálne dotvorí každý interiér.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.