Dobrá stolička je pri práci základ

stoličky exner

Ľudské telo je anatomický div, ktorý nám umožňuje vykonávať stovky zložitých pohybov. Lepšia starostlivosť o naše telo, tým lepšia naša výkonnosť. To isté platí pre najbežnejšie situácie v našom tele: aby sme sa posadili.

V kresle, ktorý plne vezme do úvahy zákonitosti prírodného pohybu, jednoduchšie dýchanie. A keď budete dýchať lepšie, že je ľahšie sa sústrediť. Vitajte vo svete kancelárskych a pracovných stoličiek, ktoré sú skonštruované na základe filozofie ergonómie a funkčného dizajnu.

Kancelárske stoličky

Kancelárske stoličky rozdeľujeme do dvoch skupín. Prvú tvoria stoličky určené na príjem návštev napr. v zasadacích miestnostiach. A tú druhú tvorí vyšší stupeň kancelárskych stoličiek, ktoré zaručujú pohodlie pre pracovnú pozíciu pri stole. Toto zvýšenie komfortu sa zvyšuje pridaním bodov regulácie na stoličke. Kancelárske stoličky sú vyššie a majú širšie operadlo a oveľa širšie podrúčky. Kvalitne vypracovaný sedák a opierka podporujú prácu, ktoré zaručujú písanie na počítači vo viac vzpriamenej polohe. Čo pôsobí blahodarne na chrbticu .

Verejné sedenie

Verejné sedenie je umiestnené prevažne v čakárňach, v prijímacích miestnostiach. Materiály na tieto stoličky majú byť vybrané v závislosti na čase, ktorý tam dané osoby strávia. Či by to mal byť tvrdený plast, laminovaná drevotrieska, chróm s čalúnením ekokoža, alebo rôzne druhy látok. Ak ide napr. o školiace centrá treba zohľadniť funkciu miestností. Sedadlá v tomto prípade majú tendenciu byť viac ergonomické ako v čakárňach a tiež majú tendenciu mať lopatu, aby si ľudia mohli robiť poznámky. V závislosti na priestore miestnosti a jeho distribúciu, zariaďujeme ju individuálnymi stoličkami alebo lavicovými skupinami.

Management stoličky

Kancelárske stoličky – management sú najluxusnejšie prevedenie. Sú určené na pokrytie kancelárií a miestností, kde stretnutie beží dlhšiu dobu. Líšia sa hlavne v pohodlí a koženom čalúnení. Tieto kancelárske stoličky nie sú určené k práci celý deň pred klávesnicou počítača. Stoličky poskytujú komfort riadenia, spoľahlivosť a kvalitu pre uľahčenie práce vyšších úradníkov v ich zasadnutiach. Kombinácia kože s jedinečným dizajnom vyzdvihuje kvalitu týchto kancelárskych stoličiek. Kvalitné stoličky do kancelárie nájdete u predajcu nábytku http://domnabytkuonline.sk

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Napíšte komentár

You must be logged in to post a comment.